Стало відомо про те, як виріс білий лев в Берлінському зоопарку. У мережі з'явилися нові кадри красеня.

Таким чином, повідомляється, що лев на ім'я Белуші є справжньою гордістю зоопарку "Сафарі". Відео і фото підрослого білого лева опублікували на сторінці зоопарку в соцмережі.

Керівництво розповідає, що тварина до них приїхала ще зовсім маленьким левеням.

Трудно быть царём зверей, особенно если ты белый лев🦁 Постоянно хочешь спать, играть, и хорошо👌выглядеть) В настоящее время на планете существует около трехсот особей этого вида. Сейчас белый лев не является животным, обитающим на просторах африканских прерий, легендарных львов оберегают и создают им комфортные условия для размножения в заповедниках всего мира. Один из них находится у нас в зоопарке. Белый лев Белуши, когда-то приехал к нам совсем маленьким. Любовь, забота, хорошее питание, и комфортные условия содержания сделали своё дело. Сейчас Белуши - настоящий красавец, гордость нашего зоопарка. Он всегда отлично выглядит, каждый день на его гриве новая причёска) его любят взрослые и дети. Приходите к нам в зоопарк, чтобы увидеть белого льва как можно ближе.

Geplaatst door Бердянский зоопарк "Сафари" op Maandag 7 september 2020

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Любов і гарне харчування зробили свою справу. Белуші вдалося вирости справжнім красенем, яким пишається не тільки керівництво міста, а й місцеві разом з туристами.

Виглядає він дійсно розкішно, кожен день на його гриві з'являється нова зачіска.

Відзначається, що в даний час на планеті існує близько трьохсот особин цього виду. Один з них знаходиться у нас в Бердянському зоопарку.

Нагадаємо, раніше стало відомо

що в зоопарку міста Бердянськ були відображені примати, у яких присутні всі людські звички.

Таким чином, повідомляється, що вони зовсім як люди, тільки, не залишають сміття там, де їдять. Співробітники зоопарку розповіли трохи про приматів, заявивши про те, що вони вміють знімати обгортки з-під цукерок, відривають від полуниці та інших ягід хвостик, а ось сік п'ють через трубочку, як і більшість людей на цій планеті.

Нагадаємо, раніше Віталій Кличко побував у Київському зоопарку напередодні відкриття.

Як повідомляв портал Знай.иа, 12 травня в Національному комплексі "Експоцентр України" починається літній сезон.

Також Знай.иа писав, що у Харкові, в парку імені Горького, встановили нову скульптуру.