Стало відомо про те, що жителі Запорізької багатоповерхівки вже два роки виживають без гарячої води.

Таким чином, повідомляється, що будинку номер 3, що розташовується на вулиці Запорізького козацтва, практично два роки немає гарячої води.

Причиною цього стали аварійні труби, які передали на баланс ЖЕКу, а тепер це вже ОСББ.

у Запоріжжі мешканці будинків вже 2 роки живуть без гарячої води, фото: скріншот з відео

У будинку знаходиться 180 квартир, а комунікації, які підводять волу, передали на баланс ще в минулому столітті.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Тепер, труби знаходяться в аварійному стані, і експлуатувати їх більше не можна. Глава ОСББ не передала всі необхідні документи, і вже не в перший раз ігнорує збори.

Мешканців дуже турбує і питання опалення. Адже ці комунікації також в аварійному стані. І перспектива залишитися взимку в холодних будинках людей відверто лякає. Активіст Партії Порядок впевнені, що представники комунальних підприємств повинні з розумінням поставитися до проблеми людей і разом знайти вихід із ситуації.

Тим часом, мешканці планують перевибрати главу ОСББ і знайти людину, яка зацікавлена в тому, щоб вирішити проблеми людей. Також вони сподіваються, що гаряча вода з'явиться хоча б цього року.

Раніше портал " Знай.ІА " писав про те, що Комунальники Кличка залишили киян без гарячої води і схопилися за лопати

Також портал " Знай.ІА " писав, що З кранів львів'ян потік "коньяк", але краще не брати це в рот У Львові з кранів городян потекла руда вода, якій противно навіть руки мити, а не те, що готувати на ній їжу або прати одяг.

Також портал " Знай.ІА " писав, що Комунальники Кличка знайшли портал "в пекло" посеред Києва У четвер, 3 вересня, на столичному Подолі ранок почався з серйозної аварії: на вулиці Фролівській машина "Київводоканалу" потрапила в пастку своїх же колег - авто провалилося в "якісно" покладений асфальт.