З 11 вересня в Запорізькій області починає роботу новий прокурор Віктор Приходько, він займе це крісло на найближчі п'ять років.

Відповідне розпорядження підписала Генеральний прокурор України Ірина Венедиктова.

До призначення в Запорізьку область Приходько був Світловодським міжрайонним прокурором, також обіймав посаду заступника прокурора на Кіровоградщині.

Раніше стало відомо, що новим очільником Львівської прокуратури став Антон Войтенко. Варто відзначити, що раніше Антон Войтенко обіймав посаду прокурора Рівненської області. На цю посаду його призначили в січні 2020 року. Також раніше він працював на різних посадах у Житомирській та Харківській прокуратурах.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

В Івано-Франківську цієї п'ятниці, 11 вересня, приступає до роботи новий керівник прокуратури області Роман Хима. Відомо, що зараз чоловік очолює Коломийську місцеву прокуратуру, рішення про переведення приймала Генеральний прокурор України Ірина Венедиктова.

Згідно інформації громадського правозахисника Віталія Грегора з правоохоронних органів, новим очільником обласної прокуратури має стати 31-річний харків'янин, перший заступник прокурора Запорізької області - начальник управління нагляду у кримінальному провадженні Дмитро Казак. Відповідно до опублікованих рішень Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів та Вищої ради правосуддя.

До слова, стало відомо, що Президент Володимир Зеленський розглядає можливість заміни нинішнього генерального прокурора Ірини Венедиктової на колишнього головного військового прокурора - заступника генпрокурора Анатолія Матіоса.

Раніше портал "Знай.uа" писав про те, що Зеленський влаштував жорстку ревізію на Хмельниччині: "Було поставлено завдання"

Також портал "Знай.uа" писав, що Зеленський "вигнав" дітей з парку у Хмельницькому

Також портал "Знай.uа" писав, що Прокуратуру Закарпаття очолив скандальний харків'янин, у родині чиновника знайшлися "фанати" Путіна.