На пляжі Бердянська місцеві жителі і нечисленні осінні відпочиваючі вчора, 12 вересня, могли зустріти відомого лікаря, колишнього в.о. міністра охорони здоров'я України Уляну Супрун. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Відзначається, що відпочиваючі не упускали можливості сфотографуватися з колишньою чиновницею, а також отримати лікарську консультацію прямо посеред пляжу.

Як виявилося, в ці дні в місті проходила лікарська конференція»Азовська школа сімейного лікаря". На цьому заході Супрун була одним із запрошених лекторів - вона виступила з доповіддю на тему: "Як бути успішним лікарем?».

Фото: «Азовська школа сімейного лікаря»
Фото: «Азовська школа сімейного лікаря»

Скрін, Facebook
Скрін, Facebook

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Один з організаторів заходу, Ірина Волошина, розповіла, що» Азовська школа сімейного лікаря " — це освітній проект, проте його мета – не тільки підвищення кваліфікації сімейних лікарів, навчання їх сучасним освоєння методам діагностики та лікування, а й розгляд актуальних, важливих питань медичної реформи.

Нагадаємо, раніше Супрун жорстко попередила вагітних про алкоголь: "через плаценту потрапляє в кров дитини".

Як повідомляв портал Знай.uа, Супрун розповіла про гучний предмет "Основи сім'ї" та сексуальну освіту в школах: поради батькам.

Також Знай.uа писав, що Супрун розповіла, кому з українців загрожує "букет хвороб": тромбоз, Альцгеймера та інфаркт.