Стало відомо про те, що в Мелітополі, що в Запорізькій області, медсестра дитячого садка прописала малюкові мазь для котів.

Таким чином, повідомляється, що після порад медсестри дитячого садка 39 пролікувати дитину міццю для кішок, батькам довелося ще півроку вирішувати наслідки цього рішення.

Маму викликали в заклад, і показали на тілі у дитини плямочка на ребрі. Сказали, що це лишай, і не можна звертатися в лікарню, так як сад виявиться на карантині.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Жінку почали активно залякувати, сказали потрібно купити у ветеринарній аптеці мазь для котів, і проблема вирішиться сама. У той момент мати дитини була в положенні, на останніх місяцях вагітності, і не хотіла нервувати.

Результат був жахливий, так як після цієї мазі шкіра почала злазити в кілька шарів. Довелося звертатися за допомогою до дерматолога. Дитину повністю обстежили, і наступні півроку дитину лікували від наслідків застосування мазі для котів «ям». У дитячому садку, при цьому, просто вибачилися.

Раніше портал Знай.ІА писав, що МОН хоче саджати вчителів: хто і за що може опинитися за ґратами.

Як повідомляв портал Знай.ІА, виховательку дитячого садка застукали за мерзенним заняттям з дітьми: "хапала за руки і смикала за волосся".

Також портал Знай.ІА писав, що історія дівчинки "без дитинства" з Чернівців змусила українців ридати: "Оре на городі і годує свиней, щоб врятувати паралізовану маму".