Стало відомо про те, що в Запорізькому селі серед соняшників знайшли плантацію з коноплями. Загальна вартість товару склала 10 мільйонів.

Таким чином, повідомляється, що двоє підозрюваних були спіймані на гарячому, в той час, поки вони обробляли двометрові кущі канабісу. У селі Зарічне під Мелітополі співробітники правоохоронних органів провели затримання.

Всього було зім'ято близько 1910 кущів, і загальна вартість товару склала 10 мільйонів гривень.

У поліцію завели кримінальну справу за фактом посіву.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що прикордонники з поліцейськими на острові Анкудинів Очаківського гирла дельти Дунаю неподалік від Вилкового виявили плантацію конопель. Про це повідомили в прес-центрі Держприкордонслужби.

Корду правоохоронці прибули на місце, то виявили господаря плантації, який займався збором "врожаю".Поліцейські провели слідчі дії, в результаті яких у чоловіка вдома виявили 200 грамів речовини, яка була дуже схожа на макову соломку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, під Кропивницьким копи виявили тисячу кущів лютої отрути.

Як повідомляв Знай. ua, на Одещині випадково виявили плантацію конопель на 40 мільйонів.

Також Знай. ua писав, що розбився літак з півтонною "білого снігу", на суму $57 млн.