Стало відомо про те, що в селі Кам'янське, що в Запорізькій області 37-річний чоловік проживає з 14-річною. Мати не проти.

Таким чином, повідомляється, що жити вони разом почали, коли дівчинці було ще 13 років. Наприкінці серпня ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ» Спадщина Запоріжжя " провела зустріч з цим самим чоловіком.

Вони розповіли, що мати дівчинки була в стані сильного алкогольного сп'яніння. Ледве крутила язиком, а глава сказав, що в курсі всієї цієї ситуації, однак, без заяви батьків зробити нічого не зможе.

Група "Спадщина" провела пояснювальну бесіду з любителем маленьких дівчаток. По бесіді стало відомо, що чоловік був умовно судимий.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Близько року тому мати намагалася звернутися в соціальну службу, але, нічого з цього не вийшло.

Раніше ця ж організація зловила ще одного збоченця. У Запоріжжі був затриманий педофіл, який працює на залізниці. Намагався спокусити маленьку дівчинку.

Одружився він близько місяця тому, але, це абсолютно не заважає йому вести особисте життя на стороні. Його спіймали за листуванням з дівчинкою, якій всього тринадцять років.

Він переписуючи з нею на інтимні теми, і більш того, надсилав маленькій дівчинці величезну кількість інтимних фотографій.

Нагадаємо, раніше під Києвом судили поліцейського за зґвалтування затриманої.

Як повідомляв портал "Знай.иа", підозрюваного у зґвалтуванні 12-річного львів'янина хочуть " відмазати"

Також, "Знай.иа" писав, що у Запоріжжі спіймали педофіла, який полював на маленьких дівчаток.