Стало відомо про те, що в Кирилівці на Азовському морі дитина впала з гірки на бетонну плиту.

Таким чином, повідомляється, що в неділю, 13 вересня, в курортній Кирилівці 9-річна дитина звалилася з гірки на бетонну плиту.

Із закритою черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку дитину госпіталізували до Якимівської лікарні. Про це розповівши в обласному центрі екстреної медичної допомоги.

Всього за останню добу "швидка" допомога виїжджала на виклики по області 818 разів, а з початку року було зафіксовано 212,636 разів.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що під Дніпром знайшли мертвим хлопчика, який зник близько п'яти днів тому. Перші подробиці трагедії.

Дитина зникла ще 31 Серпня. Решетняку Данилу було 15 років. Допомагали шукати Його всі небайдужі, і співробітники правоохоронних органів.

І ось, на п'ятий день, в п'ятницю 4 вересня, стало відомо про те, що водолази нашили дитину на дні кар'єра.

Нагадаємо, що трагічний інцидент стався біля дамби Кулиничівського водосховища в Харківській області. Там в результаті падіння потонув 15-річний хлопець.

Як повідомляв портал "Знай.иа", на Закарпатті під час проходження туристичного маршруту групою туристів в районі м.Стримба біля с. Колочава Міжгірського району погіршилося самопочуття у киянина внаслідок чого він загинув.

Також, "Знай.иа" писав, що на Львівщині у Яворівському районі у місцевій водоймі потонув хлопчик. Тіло дитини без ознак насильницької смерті витягли на поверхню співробітники Львівської центральної рятувально-водолазної служби.