Стало відомо про те, що в Запоріжжі водій тролейбуса відмовився продовжувати маршрут через відсутність здачі. Подробиці інциденту.

Таким чином, повідомляється, що в Запоріжжі водій не повіз пасажира тому, що не міг дати здачу з великої купюри.

Очевидець розповів, що в салон транспортного засобу зайшов чоловік з купюрою в 200 гривень. Водій відмовився її приймати, так як не хотів віддавати абсолютно всю дрібницю. У підсумку, тролейбус не зрушився з місця, і почалися сварки і образи. При цьому транспорт був забитий дітьми і дорослими.

Був сьогодні свідком конфлікту у громадському транспорті. Зайшов чоловік, який мав при собі лише 200грн. однією купюрою,...

Geplaatst door Oleksii Zasoba op Zondag 13 september 2020

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Пасажири ж розділилися на два табори - одні вважають, що потрібно було поміняти гроші перед цим, а інші вважають, що у водія завжди повинна бути здача.

Щоб розрядити обстановку, один з чоловіків заспокоїв усіх, нагадавши про дітей, які були в салоні. Розміняв чоловікові 200 гривень по 100, однак, тут вже спрацював принципале п, і водій вимагав все ті ж 4 гривні.

Очевидець намагався позичити чоловікові ці 4 гривні на проїзд, але ототкнула відмовився, і просто вийшов. А тролейбус далі пішов за маршрутом.

Нагадаємо, що бидло-пасажири влаштували смітник прямо в маршрутці: "А потім водій - покидьок".

Як повідомляв портал Знай.ІА, у Дніпрі водій маршрутки відзначився винятковим хамством на адресу пасажирів.

Також Знай.ІА писав, що у Дніпрі з'явився водій маршрутки, якому вдячна велика частина міста.