Стало відомо про те, що колишня в.о. Міністра охорони здоров'я Уляна Супрун вирушила на запорізький курорт.

Таким чином, повідомляється, що чиновниця стала учасником конференції лікарів «Азовська школа сімейного доктора» і там вона виступила з лекцією «як бути успішним лікарем».

Уляна Супрун відвідала Запорізький курорт, фото: соціальні мережі

Це освітній проект, який проходить з метою підвищення кваліфікації сімейних лікарів.

Туристи не упустили можливості сфотографуватися на місцевому пляжі з екс-міністром, а також проконсультуватися з питань здоров'я.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Україні в обов'язковому порядку переглядатимуть тарифи на медичні послуги. Про це заявив Міністр охорони здоров'я Максим Степанов під час онлайн-брифінгу.

"Якщо ми говоримо про перегляд тарифів (на медичні послуги. - Ред.), - звичайно, на наступний рік будемо обов'язково переглядати (тарифи. – прима. ред.). При складанні цих тарифів ... будемо закладати справедливу зарплату для лікарів , а вона повинна бути радикально збільшена. Це стосується і лікарів, і середнього медичного персоналу, і молодшого", – сказав Степанов.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, ВІЛ-інфікованих киянок змусять народжувати вдома.

Як повідомляв Знай. ua, за які послуги українці можуть не давати ні копійки.

Також Знай. ua писав, що у Львові лікарню спіймали на" кишенькових " тарифах, ні квитанції, ні чека.