Стало відомо про курйоз, який стався в супермаркеті Запорізької області. Дівчина готова на все.

Таким чином, повідомляється, що в Запорізькій області дівчина прийшла в місцевий супермаркет в одній нижній білизні. Про це повідомили в пабліку "MELITOPOL_GRAM».

Такий інцидент стався в середу, 16 вересня в самому центрі Мелітополя. Молода пара прийшла в супермаркет. При цьому, з одягу на них було тільки нижню білизну, а також аксесуар у вигляді захисної маски.

У відповідь на сміх і зауваження дівчина показувала їм непристойні жести. Молодих людей зняли на камеру смартфонів, а ролик опублікували в соціальні мережі.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Користувачі соціальних мереж припустили, що молоді люди вийшли на вулицю в такому вигляді, тому що програли парі.

Нагадавши, Знай повідомляв, що вкієве неадекватний чоловік виліз на дах багатоповерхового будинку і почав там бігати і стрибати. При цьому він був голим. Він не просто заліз на дах, але і ходив по поручнях, які встановлені прямо по краях. Варто відзначити, що поверхня досить слизька, і полетіти вниз досить легко.

Також Знай писав, що в Харкові молоді люди вийшли на акцію протесту проти произовола охорони саду Шевченка, яка втратила всякий страх і сором. Міцні хлопці з охорони парку кидаються на людей з кулаками ні за що. Нещодавно вони побили пару хлопця і дівчину, якій стало погано.

Нещодавно Знай передавав, що на Закарпатті дівчинка стала жертвою дивного типу. Підліток їхала на велосипеді по доріжці і врізалася в дитину.