Стало відомо про те, що в четвер, 17 вересня, в День рятувальника президент України Володимир Зеленський нагородив переможців Всеукраїнської акції «Герой-рятувальник року».

Таким чином, повідомляється, що серед лауреатів був житель Енергодар Олександр качко. У листопаді минулого року він врятував 11-річну дівчинку, яка провалилася на озері під лід.

Про це повідомляє прес-служба облуправління ДСНС.

Церемонія пройшла у Львівському університеті безпеки життєдіяльності. І ось, Олександр Хачко отримав з рук президента Володимира Зеленського диплом лауреата, а також цінний приз.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Працює чоловік на атомній станції. Наприкінці листопада 2019 року він вийшов прогулятися після нічної зміни. У районі ДК "Молодіжний" Олександр Хачко раптом почув дитячий крик.

Він стрімголов побіг туди, і як виявилося, дівчинка провалилася під лід в місцевому озері.

У цей момент на березі стояли люди, які знімали все, що відбувається на камери своїх смартфонів.

Як виявилося, 11-річна дівчинка не вміє плавати. Коли Олександр до неї дістався, вона вже пішла під воду. Йому вдалося виштовхати її до берега і врятувати.

Раніше портал Знай.ІА писав про те, що улюблений курорт українців заполонили карткові аферисти-похід до банкомату за 400 доларів Шахраї переконали українця, що карта застрягла в банкоматі і відправили розбиратися у відділення.

Також портал Знай.ІА писав, що на Хмельниччині шахраї пропонували через Інтернет кумедних цуценят - ні грошей, ні собак Дві мешканки Хмельницької області перерахували за цуценят 7 тисяч гривень, але тварин не отримали.

Також портал Знай.ІА писав, що під Запоріжжям парочка злодіїв з дитиною обчистила магазин-привчають з дитинства до сімейного " бізнесу"