У Запоріжжі 5-річна дівчинка випала з вікна з четвертого поверху, спершись на москітну сітку. Про подробиці події розповідає прес-служба ГУНП в Запорізькій області.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в четвер, 17 вересня на вулиці Історичній в Заводському районі Запоріжжя. 5-річна дівчинка сперлася на москітну сітку, розташовану на вікні 4 поверху. Сітка не витримала ваги дитини, провалилася і дівчинка полетіла вниз.

Дитина була негайно госпіталізована в місцеву дитячу лікарню з травмами голови і тулуба. До поліції інформація надійшла з медичного закладу близько 20 години того ж дня. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження згідно з частиною 1 статті 128 КК України (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Встановлено, що дитина випала з вікна четвертого поверху, спершись на москітну сітку. За фактом порушено кримінальне провадження за ч.1 ст. 128 КК", - розповіла начальниця відділу комунікації Національної поліції Запорізької області Олена Лебедєва.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Мелітополі любителя маленьких дівчаток відпустили під " домашній арешт".

Як повідомляв портал Знай.иа, три студенти-іноземці згоріли живцем у Запоріжжі.

Також Знай.иа писав, що у Запоріжжі чоловік розкидав щурячу отруту поруч з дитячими майданчиками.