У неділю, 20 вересня, в Запоріжжі відбувся повноцінний ЛГБТ-прайд, в якому брали участь запорізькі активісти, представники різних організацій і фондів з різних міст України.

В акції "Місто без стереотипів" брали участь близько 500 учасників. Громадський порядок забезпечували понад 430 співробітників поліції і 240 військовослужбовців.

О 12:00 активісти вийшли на площу Фестивальну, щоб висловитися проти порушень прав людини та дискримінації за ознаками сексуальної орієнтації. А вже в 13:00 захід закінчився.

Під час акції агресивно налаштовані молодики намагалися кидати петарди та яйця по активістах. Правоохоронці миттєво відреагували і затримали трьох осіб, серед яких був один чоловік з пістолетом, який направляв його в бік учасників заходу. Всіх порушників доставили у відділення поліції.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Правоохоронці вилучили у чоловіка пістолет "Флобер" і направили його на експертизу, за результатами якої будуть відомі подальші дії. Також на двох порушників поліцейські склали адмінпротоколи.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що студенти КНУ повстали проти "слуг" Зеленського: "Червоний - колір сорому" Біля будівлі зібралися десятки протестувальників, в руках у них плакати.

Також портал Знай.ua писав, злочин і кара для нахабного маршрутника: ображений ветеран АТО покликав із собою натовп побратимів. У Кропивницькому 18 ветеранів АТО провчили нахабного маршрутника.

Також портал Знай.ua писав, вибори мера Києва 2020: соціологи показали справжню картину. Лідерство Кличка вже під питанням, Пальчевський стає фаворитом.