Аграрії Приазовського району Запорізької області виростили гігантські груші.

Про це розповів директор агрофірми "Ольвія" Анатолій Тиховод на своїй сторінці у Фейсбуці.

Одна груша Дельбараю важить 856 грам, що не властиво для цього сорту. В середньому фрукти цього французького сорту досягають у вазі 200-240 грамів, особливо великі – до 470 грамів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Груша Дельбараю — (Сніжинка) - цінний, французький сорт осінньої груші. Виведений в розпліднику відомого селекціонера Дельбара.

Нагадаємо, під Києвом у цього фермера є бананова теплиця, на якій він вирощує дуже екзотичні фрукти і виводить унікальні види рослин.

Найвідоміший з його експериментів-найбільший у світі ананас. Відзначимо, що кожен плід ананаса українського фермера важить більше 15 кілограмів.

Всі екзотичні фрукти чоловік вирощує тільки природним шляхом, без хімікатів. Тому багато знаменитостей роблять попереднє замовлення на його екзотику, також на фермі проводять екскурсії для всіх бажаючих.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Яблуко-гігант: запорожці похвалилися незвичайним фруктом, - фото, від яких ви " ахнете"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Пахне рекордом: під Запоріжжям виростили гігантську грушу

Також «Знай.иа " писав, що На городі у запоріжанки виріс огірок у півтора метра, як з Чорнобиля