Стало відомо про те, що суд міста Запоріжжя прийняв рішення віддати дитину батькові-іноземцю. Подробиці резонансної справи.

Таким чином, повідомляється, що трирічна дівчинка Мішель покине Україну, і поїде в Мексику разом з батьком, на його батьківщину.

Скандал тривав близько двох років, і весь цей час дитина жила в Запорізькій області.

Запорізький суд виніс вирок, за яким 3-річна донька має покинути Україну з батьком-іноземцем.

Запорізький суд виніс вирок, за яким 3-річна донька має покинути Україну з батьком-іноземцем. #НТН #новини #Свідок

Geplaatst door Свідок op Maandag 21 september 2020

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Пара познайомилася через інетрнет. У них швидко зав'язалися стосунки, і ось, через деякий час дівчина вже переїхала в Мексику і завагітніла.

Все було добре, поки не захворіла мати дівчини в Запоріжжі. Вони всією сім'єю прилетіли в країну, щоб допомогти хворій жінці.

Раптом, чоловік зник про справах, після чого стало відомо про те, що той їй зраджує. Яна відразу ж подала на розлучення.

Карлос подав до суду з вимогу віддати дочку, і через два роки домігся свого. Суд виніс вирок. Яна вже подала ще одну заяву до Верховного Суду, і вірить в тому, що маленьку дівчинку залишать разом з нею, в Україні.

Раніше портал " Знай.ІА " писав про те, що під Запоріжжям розстріляли автобус з людьми, кілер сидів у засідці: крики і кров по всій дорозі

Також портал " Знай.ІА " писав, що у Львові озвірілий контролер з пістолетом напав на чоловіка з інвалідністю, автобус очманів

Також портал " Знай.ІА " писав - мільйони евакуйованих, скасовані авіарейси і закриті магазини: скажений тайфун може знищити цілу країну.