Стало відомо про те, що міністр охорони здоров'я України відчитав владу Запоріжжя за масові заходи.

Таким чином, повідомляється, що 10 і 20 вересня в Запоріжжі пройшов фестиваль Khortytsia Freedom-2020. На цьому заході зібралося кілька тисяч людей, і це незважаючи на те, що в країні діють карантинні обмеження.

Про це він розповів на щоденному брифінгу у вівторок, 22 вересня. У Запорізькій області за останню добу було 100 випадків зараження, однак, за день до цього близько 50.

Максим Степанов сильно стурбований цією ситуацією. При цьому, минулого тижня було проведено нараду з мерами міст, обласних центрів, який видався досить конструктивним.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Вони домовилися, що не будуть грати в політику і не використовують COVID-19 при політичній боротьбі.

"У мене немає жодного питання до людей, у мене питання до організаторів. Вибачте, але це просто "треш" якийсь, те, що ви робите. Іншого слова у мене просто немає", - підкреслив Степанов.

Доведеться ще раз звернутися до місцевої влади, і провести ще одну розмову, а також вжити заходів і скласти протоколи.

Раніше повідомляли, у Харкові оштрафували на 17 тисяч "голого" пасажира метро.

Як повідомляв Знай.иа, тернополяни масово наплювали на карантин і втратили великі гроші.

Знай.иа писав, МОН хоче саджати вчителів: хто і за що може опинитися за ґратами.