Стало відомо про жінку із Запоріжжя, яка змушена прожити в маленькій комуналці разом зі своїми дітьми.

Таким чином, повідомляється, що вже кілька років жінка намагається провести приватизацію житла, однак, юридично вона не є власницею приміщення.

Жінка проживає у маленькій комунальній кімнаті разом зі своїми дітьми. І котрий рік поспіль намагається приватизувати житло. Та є одне але: юридично вона не є власницею помешкання. Ділить його із сестрою. Тож, чому за стільки років Валерії так і не вдалося отримати помешкання та що робити, аби законно приватизувати кімнату – дізнавалися журналісти «Соціального патрулю».

Geplaatst door Телеканал TV5 op Zondag 20 september 2020

Мати трьох дітей ділить його разом зі своєю рідною сестрою, але фактично вона там не живе. За десять років борг по комуналці досяг близько 50 тисяч гривень, що є захмарними грошима для неї.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

І ось, чим вище буде борг, тим вище ймовірність, що житло можуть відібрати.

Адвокат Іван Шумейко розповів, що за новим законодавством, приватизувати кімнату у Валерії навряд чи вийде, так як немає ордера або спеціальних документів.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Луцьку жінка з порушеннями психіки вже кілька днів ночує під дверима батьківської квартири. Вдень вона ходить по місту і небайдужі люди купують їй їжу і одяг, проте помитися і поспати в ліжку вона не може.

Читайте Знай в Google News!

Жінка жила разом з братом, який працює далекобійником. Він зараз знаходиться в рейсі і по всій видимості або забув залишити сестрі Світлані ключі, або вона їх втратила.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Хмельниччині зниклу маму з трьома дітьми знайшли в несподіваному місці

Як повідомляв портал "Знай.иа", у Тернополі комфорт пасажирів забезпечують усміхнене подружжя

Також, "Знай.иа" писав, що юна українка страждає від важкої форми сколіозу, мама благає про допомогу