Дівчинці, яка потрапила в ДТП на скутері з п'яною матір'ю під Запоріжжям, провели операцію, проте стан ще важкий. Детальніше про самопочуття маленької принцеси розповіла засновниця благодійного фонду Злата Некрасова в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Як раніше писав Знай.uа, 19 вересня в Молочанську 7-річна дівчинка потрапила в ДТП – вона їхала з матір'ю на скутері, як раптом вони врізалися в паркан. В результаті виявилося, що жінка була п'яна. Дівчинка отримала серйозні травми і її терміново госпіталізували.

На даний момент вона знаходиться в комі. Нещодавно лікарі провели над нею складну операцію, яка принесла результат - динаміка позитивна.

"Cьогодні дзвонить тато Владочки, плаче... У мене завмерло дихання в очікуванні чогось поганого. А він плакав від щастя, потім і я разом з ним!!! У малятка позитивна динаміка, вона сьогодні почала реагувати. Радіти рано, попереду довгий шлях. Давайте всі помолимося за неї 🙏 Помолимося і скажемо спасибі лікарям, які провели складну операцію. У неї дуже серйозна травма, я вчора бачила своїми очима знімки. Те, що відбувається зараз – диво🙏", - пише Злата Некрасова.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Запоріжжі підліток-велосипедист потрапив у ДТП, внаслідок чого отримав травми хребта.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Запорізькій області, у Василівці, двоє підлітків забралися в недобудований будинок на вулиці "40 Років Перемоги" і зірвалися з висоти на третьому поверсі.

Також Знай.иа писав, що стало відомо, як себе почуває малюк, який постраждав від вибуху балона під Запоріжжям.