Стало відомо про те, що в Запорізькому кіоску з напівфабрикатами оселилися щури. Місцеві намагаються обходити це місце стороною.

Таким чином, повідомляється, що велика Щур бігає поруч з кіоском з напівфабрикатами серед білого дня. Їх помітили на Бабурці.

Поруч знаходяться і інші кіоски з продуктами, ринок, а також дитяча лікарня.

у Запоріжжі помітили щурів, фото: соціальні мережі

Фотографіями тварини запоріжці поділилися в групі "Портал Бабурка» у Facebook.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Щури дуже рідко проживають одні, вони часто збираються колонії тому, де один, там ще десять.

у Запоріжжі помітили щурів, фото: соціальні мережі

У коментарях користувачі пишуть про те, що на думку запорожців, таке сусідство. Але, при цьому не варто забувати про те, що саме щури є переносниками інфекцій. Можна отримати такі захворювання як туляремія, чума, трихінелленз, лептоспірози, хоріоменінгіт, псевдотуберкульоз і т. д.

Таким чином, повідомляється, що щур є давнім ворогом всього людства, який знищує всі харчові запаси, є рознощиком різних захворювань, а також шкодить дому. Вже не одне століття люди намагаються боротися з ними, а це, завдання не з легких.

Їм нічого не варто оселитися в будинку людей або прилеглих приміщеннях, так як тут вони можуть отримати легкий доступ до продуктів харчування.

Раніше портал Знай.ІА писав про те, що На Київщині жінка вмирала під будівлею мерії в калюжі крові, швидка не приїхала- " везіть самі!"

Також портал Знай.ІА писав, що У Харкові відкрили готель для щурів і папуг

Також портал Знай.ІА писав, що Смертельна зараза закрила село під Дніпром на карантин, і це не коронавірус