Стало відомо про те, що в Степногірській школі, що в Запорізькій області, вчителька терміново потребує донорів крові.

Таким чином, повідомляється, що зараз Наталія Щупак перебуває у вкрай важкому стані. Вона лежить в реанімації Запорізької обласної лікарні. Їй потрібно схоже знайти 38 донорів.
З вчителів вже всі записалися. Тому, прохання до всіх небайдужих, записатися в Запорізькій обласній лікарні і здати кров. Зробити це потрібно найближчим часом. У приймальні потрібно буде обов'язково вказати ім'я та прізвище (Щупак Наталія Вікторівна).

"Дорогі друзі, Наталія Вікторівна, також потребує фінансової допомоги на операцію. Так як хворіти нині дуже-дуже дорого. Кожна гривня на рахунку це допомога! Не будьте байдужими! І заздалегідь величезне спасибі всім!"- написав автор публікації.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Дніпрі Пекельне полум'я змусило багатодітну сім'ю жити на згарищі: "українці, рятуйте"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У маленької Українки рак кісток, врятує тільки операція- " Врятуємо ніжку майбутній танцівниці"

Також «Знай.иа " писав, що Київські лікарі врятували пацієнтку з 4,5-кілограмовою пухлиною в легенях-унікальна операція прогриміла на всю Україну