Стало відомо про те, скільки заробляє запорізький губернатор. Всі карти розкриті.

Таким чином, повідомляється, що всього за серпень голова Запорізької ОДА Віталій Боговін отримав практично 45 тисяч гривень.

При цьому, його колега з Миколаєва, Олександр Стадник отримав в два рази більше, 93 тисячі гривен. Йому виплатили відпускні, а також допомоги по тимчасовій непрацездатності та матеріальну допомогу за оздоровлення (як відомо, він на даний момент більш коронавірусом).

Найменше дісталося їх колезі з Вінницької ОДА Сергію Борзову, 33 369 гривень.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Про це повідомляти «Актуально».

Варто відзначити, що свого часу Кабінет Міністрів обмежив на час карантинних обмежень зарплати керівників, а також членів виконавчих органів. Вона повинна бути до 10 мінімальних зарплат, тобто максимум - 47 230 гривень. Пізніше Конституційний суд України цю норму скасував.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що Володимир Буряк сильно стурбований тим фактом, що до місцевих бюджетів були зменшені в кілька разів надходження, тому, він запропонував відстояти позицію на етапі формування державного бюджету на наступний рік.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Зеленський зібрався в гості до Кернеса-сходять в зоопарк і подивляться на фонтан

Як повідомляє портал " Знай.ІА» Кернес заговорив про Зоопарк перед виборами

Також " Знай.ІА " писав, що Кернес закупиться рибою на 700 тисяч-заплатять харків'яни