Стало відомо про те, що житель міста Запоріжжя, який зґвалтував водія трамвая, отримав дев'ять років позбавлення волі.

Таким чином, повідомляється, що Апеляційний суд Запоріжжя залишив рішення суду першої інстанції абсолютно незмінним, тому покарання залишилося те саме.

Йдеться про справу 33-річного зловмисника, який зґвалтував та обчистив водія трамвая.

Новина про це з'явилася на сайті обласної прокуратури.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Сталося все це ще в далекому квітні 2019 року. На зупинці трамвая в салон зайшов агресивний молодий хлопець. Він різко пробрався в кабіну водія, вдарив жінку пляшкою по голові, і зажадав терміново зупинити вагон. В результаті той зґвалтував потерпілу, зник з місця події забравши сумку з гаманцем.

Шевченківський районний суд визнав чоловіка винним і встановив йому кримінальне покарання у вигляді дев'яти років позбавлення волі.

Апеляцію суд не задовольнив, тому підсудний залишиться там на весь термін.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області невідомі скинули літнього чоловіка з моста і зникли – рідні шукають свідків злочину.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.иа", у центрі Дніпра невідомий чоловік чіплявся до перехожих, через що потім зав'язалася бійка.

Також "Знай.иа" писав, що у Кривому Розі городян попереджають про небезпечного чоловіка, який нападає на людей з ножем і жорстко б'є.