Стало відомо про те, що Запорізька міська рада виділила більше двох мільйонів на антисептики, термометри а також маски для проведення місцевих виборів.

Таким чином, повідомляється, що депутати Запорізької міської ради підтримали виділення 2,2 мільйона гривень на забезпечення протиепідемічних заходів під час організації та проведення перших і чергових місцевих виборів 2020.

Дане рішення було підтримано 52 депутатами з 54 присутніх.

У зв'язку з епідемією коронавірусної інфекції на органи місцевого самоврядування була покладена місія забезпечити всі виборчі дільниці засобами дезінфекції.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Гроші будуть розподілені між семи районами міста залежно від кількості виборчих дільниць.

Найбільші суми отримає Шевченківська та Дніпровська районні адміністрації – понад 400 тисяч гривень на район, а найменше грошей дістанеться заводській адміністрації – 177 тисяч гривень.

Всього в місті Запоріжжя налічується близько 313 виборчих дільниць і 8 територіальних виборчих комісій.

Нагадаємо, що місцеві вибори пройдуть в Україні вже Цього місяця, 25 жовтня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Харківщині дружкам Кернеса вказали на двері, вибори під загрозою зриву

Як повідомляв портал "Знай.иа", Микола Томенко радить придивитися до списків партій, які йдуть "по-новому" завойовувати Київ

Також, "Знай.иа" писав, що на крісло мера Тернополя мітять 10 політиків з цікавим минулим