Стало відомо про те, що в Запоріжжі руйнується кілька житлових багатоповерхових будинків. Місцеві можуть залишитися без даху над головою.

Таким чином, повідомляється, що в Хортицькому та Шевченківському районах Запоріжжя руйнуються відразу кілька житлових будинків. Комунальні служби кажуть, що у міста немає грошей на їх ремонт.

Багатоповерхівки на вулиці Героїв 93-1, 18, а також на вулиці Пархоменка, 24 накренилися і по стінах давно вже пішли тріщини.

Мешканці цих будинків кажуть, що комунальні служби знають про проблему, постійно відмахуються. Вони стверджують, що грошей на ремонт зараз немає, і пропонують чекати. Однак звідси вилазить головне питання-тиснути чого? Поки будівля перетвориться купу уламків?

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Притому запорожці наполягають, що скаржаться на стан будинків вже кілька років поспіль, і за цей час можна було виділити кошти на невеликий ремонт, оскільки будівля ризикує перетворитися на аварійну.

Нагадаємо, що раніше також стало відомо про те, що в Запоріжжі на одному з проспектів руйнується цілий будинок. Жителів екстрено евакуюють.

Будинок 234 на проспекті Соборному буквально розсипається на очах перехожих. Він знаходиться в аварійному стані, і в будь-який момент може впасти, тому було прийнято рішення евакуювати жителів.

Раніше портал Знай.ІА писав Андрій Пальчевський: необхідно стежити, щоб бюджет розподілявся для людей правильно.

Також портал Знай.ІА писав, що Кличко змусить киян тулитися в хрущовках ще 40 років.

Також портал Знай.ІА писав, що у Кличка взялися за міст Патона, Шулявка перед очима: "може впасти"