Стало відомо про те, що в Запорізькій області маленька дитина підпалила квартиру. У нього в руках були сірники.

Таким чином, повідомляється, що на момент пожежі малюк знаходився в квартирі скоєне один, і причиною стали сірники, які батьки не сховали.

У прес-службі ДСНС Запорізької області повідомили про те, що маленький хлопчик грає в Мелітополі з сірниками, і влаштував пожежу.

Рятувальники повідомили, що пожежа була на проспекті Богдана Хмельницького в четвер, 1 жовтня. Дим з вікна помітили спочатку сусіди.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Потім з'ясувалося, що семирічна дитина залишилася вдома одна, без контролю батьків. Злезу сірники і став з ними грати на балконі.

Після того, як загорілися старі речі, хлопчик злякався і побіг всередину квартири.

На щастя, ганчір'я сама в результаті догоріла і згасла. Прибулі рятувальники на сходах забралися в квартиру, після чого вивели на свіже повітря. Дитину передали сусідам, які пообіцяли доглянути за ним, поки не приїдуть батьки.

Рятувальники закликали не залишати дітей без нагляду, не дозволяти дітям також гратися з електроприладами.

Нагадаємо, що біля аеропорту "Київ" спалахнула масштабна пожежа.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Харкові спалахнула дитяча поліклініка.

Також Знай.иа писав, що постраждалі від вибуху на Позняках побачили свої нові квартири .