Стало відомо про те, що в Запорізькій області господарі вигнали на вулицю ротвейлера. У собачки відмовили задні лапки.

Таким чином, повідомляється, що про це повідомили зоозахисники в соціальних мережах. У селі Михайлівка, що у Вільнянському районі Запорізької області, породистий собака опинився на вулиці. Зоозахисники говорять про те, що породиста собака просто опинилася на вулиці, так як у неї відмовили ноги, вона не може пересуватися самостійно.

ЗАПОРОЖЬЕ ( село Михайловка ) ‼️ВЫБРОСИЛИ РОТВЕЙЛЕРА ‼️ НЕ ХОДЯТ ЗАДНИЕ ЛАПЫ Небезразличные люди нашли его хозяйку -...

Geplaatst door Пожарова Милана op Vrijdag 2 oktober 2020

Волонтери просять усіх небайдужих допомогти цьому собаці. Якщо у вас є така можливість і бажання, то наберіть за номером телефону: +380 99 125 34 13 Вікторія Ленська.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що у Львові невідомі викинули на смітник пакет з новонародженими цуценятами.

Про це в спільноті Варта-1 у соціальній мережі фейсбук написала львів'янка Iren Iren.

Так, у Львові в понеділок, 14 вересня вночі городяни почули жалібне скиглення. Вони підійшли до сміттєвого баку і помітили, що хтось викинув пакет з новонародженими цуценятами. З десяти чотириногих вижило лише двоє.

Нагадаємо, раніше малолітні шкуродери з Хмельницького потрапили на відео: "дивись, Він корчиться!"

Як повідомляв портал "Знай.иа" , шкуродерка із Запоріжжя задумала десятки тварин і спробувала вийти сухою з води-адвокат не допоміг.

Також "Знай.иа" писав про те, що у Харкові сектанти-шкуродери влаштували концтабір собаці, замучивши до смерті-рятувати вже було нікого