У Запоріжжі розшукують чоловіка, який рано вранці, близько 9:48, знайшов посеред вулиці знайшов гаманець з великою сумою грошей. Про це повідомляють у соціальних мережах.

За словами власника гаманця, чоловік знайшов його майно на проспекті 50-річчя Перемоги, навпроти торгового центру "Палладіум". У портмоне була велика сума грошей, яку власник готовий навпіл розділити з знайшли гаманець, якщо той відгукнеться на оголошення.

"Хочеться по-людськи. Якщо ні, то через камери міста будемо шукати", - обіцяє власник.

В іншому випадку дані з камер відеоспостереження, що відобразили момент знахідки, обіцяють передати в правоохоронні органи. Дії чоловіка, який знайшов і не повернув гаманець власнику, підпадають під статтю 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадавши, що правоохоронці затримали 3 підозрюваних у крадіжці сумки з грошима в сумі 840 тис. гривень у Печерському районі Києва. Підозрювані заздалегідь розподілили ролі і розробили план скоєння злочину.

Також портал Знай.ua писав, у Києві поліцейські затримали банду квартирних злодіїв-іноземців.