Стало відомо про те, що в приймальні лікарні в муках помер молодий чоловік. Благав про допомогу, але врятувати не змогли.

Таким чином, повідомляється, що в Мелітополі, Запорізької області, в приймальні відділенні першої лікарні помер молодий хлопець.

Його сестра стверджує, що лікарі про нього просто забули, і він так і не дочекався допомоги медиків.

Лікарня / скріншот з відео
Лікарня / скріншот з відео

Дівчина каже, що її хлопець був хворий на онкологію, і його доставили в лікарню, щоб терміново надати медичну допомогу, але, в той же час, залишили його в приймальні. Там він пробув кілька годин.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

У хлопця рак легенів. У цей день йому стало погано, і було важко дихати. Була викликана швидка допомога, лікар наполіг на госпіталізацію. Сказав, що легкі заповнюються зараз рідиною, яку потрібно оперативно відкачати.

У лікарні до хлопця ніхто так і не вийшов. Сестра зазначила, що брату зробили рентген, і сказали чекати в приймальні. За кілька годин до нього так ніхто і не прийшов. Потім хлопець помер, прямо в закладі лікарні.

Дівчина написала заяву в поліцію на медиків за те, що вони нічого не зробили, хоча могли. Тепер їй не видають довідку про те, що у брата був рак. Ця довідка допомогла б рідним уникнути розтину.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, в Україні за добу 3 774 нових хворих на коронавірус, 33 померло.

Як повідомляв Знай. ua, у школах введуть страхування від Covid-19, кому доведеться оформляти документи.

Також Знай. ua писав, що Китайський вірус змінює своє "обличчя", лікар заявила про нові симптоми.