Стало відомо про те, що мати прив'язувала сина до ліжка, а потім і зовсім захопила його в психіатричну лікарню.

Таким чином, повідомляється, що мати 13-річної дитини Лілія ніби ненавидить свого сина Іллю. Вона навіть не може чути його ім'я, а всі речі просто спалила.

Не потрібен, як виявилося, дитина і своєму біологічному батькові. Той каже, що у нього немає власного житла, і його нинішня дружина категорично проти того, щоб Ілля жив разом з ними. Той сподівається, що його позбавлять батьківських прав, щоб не нести ніякої відповідальності.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

До слова, своє рішення відмовитися від дитини, Лілія пояснює тим, що Ілля чинить дуже жахливо. У першому класі дитина стала агресивною, і за словами матері, вона тероризувала і сім'ю. Душив і кидався на братів і сестер. У соціальних службах сказали, то проблема не в дитині, а в матері.

Ілля також заважав влаштовувати Лілії особисте життя, а новина про четверте заміжжя матері і зовсім засмутила хлопчика.

Щоб Ілля не заважав їй, жінка навіть прив'язувала його в ліжку. Після цього вона захопила сина в психіатричну лікарню, і практично півроку вона про нього абсолютно не чула.

Після такої тривалої розлуки Ілля зі сльозами на очах попросив вибачення у матері. Хлопчик пообіцяв, що більше не буде робити нічого поганого і ображати рідних, аби мати не покидала його. Жінка, обіймаючи сина, сказала, що не вірить в його щирість і не зможе забрати.

Бабуся дала ще один шанс онукові, але, через пару тижнів теж відмовилася, адже, він чи не спалив будинок. Дитину відправили в Дніпро в дитячий розподільник. Найближчим часом його переведуть до школи соціальної реабілітації в Запоріжжі, де протягом 9 місяців з ним будуть вести роботу психологи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, окупанти на Донбасі повилазили зі своїх схованок під покровом ночі, але ЗСУ були готові: звіт ООС

Як повідомляв портал "Знай.иа" , окупанти на Донбасі "винюхували" обстановку за допомогою безпілотників, але отримали "по носі" від ЗСУ: звіт ООС

Також "Знай.иа" писав, воїни ЗСУ показали безглузді спроби найманців Путіна порушити тишу: реакція не змусила себе чекати