У Запорізькій області жінка народила велике немовля. Про це розповіли на сторінці "Щасливі батьки" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в селі Запорожець, Запорізької області, місцева мешканка Наталія народила хлопчика з вагою 7 кілограм 90 грам.

Читайте Знай в Google News!

На останньому місяці вагітності жінка відчувала сильний дискомфорт. Лікарі думали, що справа в багатоводді і навіть на УЗД не помітили незвичайних розмірів дитини.

Однак, коли він народився, медики були ошелешені. На немовля прийшла подивитися вся лікарня.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У Наталії з чоловіком вже є п'ять дівчаток. Кожен раз діти народжувалися досить великими і їх вага перевищувала 5 кілограм. Однак хлопчик надав найбільше і став найбільшим немовлям в Україні.

"Всі лежать на 3 кілограми, 4 і лежить на 7 кілограм — займає два місця. Я кажу: "Розстебніть памперс, не вірю". Ну, дійсно, виявилося, що у нас богатир" - розповів батько хлопчика.

батько дитини, кадр з відео: Facebook щасливі батьки

Новонародженого українця назвали Микола. Його з мамою виписали на 4-й день після пологів. У жінки не спостерігалося ніяких ускладнень.

Єдиний мінус - всі подаровані речі виявилися малі і тепер все потрібно купувати заново.

В Запорожье родился мальчик весом 7 килограмм

Мама семи девочек родила богатыря. Папа счастлив!

Geplaatst door Счастливые родители op Vrijdag 5 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві сурогатна мати продала китайцям "підроблену" дитину

Як повідомляв портал "Знай.uа", маленьку доньку харків'янки скалічили під час пологів, травма на все життя

Також, "Знай.uа" писав, що бебі-бум змусив Київ прокинутися, пологові будинки переповнені