У Запорізькій області під суд потрапив чоловік, який заважав сусідам жити, включаючи занадто гучну музику. Про це стало відомо з матеріалів засідання суду.

Відзначається, що житель Мелітополя систематично порушував громадський порядок і спокій громадян, що карається відповідно до статті 182 кодексу України Про адміністративні порушення. Крім того, він звинувачувався в домашньому насильстві (ст.173-2 КУпАП).

Відповідно до матеріалів справи, ще 8 липня, близько півночі, і 6 вересня після півночі (близько 1:30 ночі), обвинувачений у своїй квартирі шумів, кричав, нецензурно висловлювався і слухав гучну музику. Його дії заважали сусідам, які намагалися поспати.

Цього року бешкетника вже притягували до відповідальності за аналогічні порушення, але він не зробив для себе жодних висновків.

Виявилося також, що в кінці серпня чоловік в стані алкогольного сп'яніння матюкався і лаявся на адресу своєї матері, погрожуючи їй розправою. Він також погрожував вигнати матір з дому.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Оскільки хуліган ніяк не реагує на попередження з боку правоохоронних органів, суд вирішив відправити його за грати строком на 10 днів.

Крім того, з нього стягнуть 420 гривень судового збору.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Запоріжжі молоді хлопці познущалися над дорослим чоловіком. Зв'язали скотчем і пішли за петардами. У Хортицькому районі Запоріжжя юнаки вирішили познущатися над дорослим чоловіком.

Також Знай писав, що на Волині бродить чоловік з Чернівців, який не може повернутися додому. Чоловіка побили і пограбували.

Нещодавно Знай передавав, що 45-річний фітнес-тренер Олексій Волков жорстоко побив 33-річну Ольгу на Київщині, історія набула розголосу і з'ясувалося, що рахунок його жертв йде на десятки, дві з яких загинули за дивних обставин.