Стало відомо про те, що в Запоріжжі господиня залишила на плиті варитися пельмені, а сама вийшла з дому.

Таким чином, повідомляється, що в Шевченківському районі жінка викликала бійців «Кобри», так як у неї зачинилися двері в квартиру.

Та поставила на плиту варитися пельмені, і вийшла ненадовго з квартири. Двері випадково захлопнулись. Самостійно їх відкрити не вийшло.

З собою у неї був мобільний телефон, і вона викликала «Кобру». Заступник начальника ЗКС "Кобра" Едуард Нехорошев повідомило, що співробітники приїхали швидко і оперативно, і відкрили двері.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На щастя, вода википіти не встигла, і газ горів. Пожежі вдалося уникнути, а жінка зрозуміла, що не можна залишати квартиру без нагляду у включеним газом.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що у Львові сталася надзвичайна НП, в одному з будинків міста загорілася пральна машина.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Львівській області

Так, стало відомо, що в понеділок, 28 вересня о 18:53 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в місті Львів на вулиці С.Петлюри, 53 на п'ятому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку в квартирі.

На місце події були негайно направлені пожежно-рятувальні підрозділи. Як з'ясувалося по прибуттю на місце події в одній з квартир загорілася пральна машинка.

Нагадавши, на території Національного музею народної архітектури та побуту України (Пирогово) сталася пожежа.

Раніше, у Солом'янському районі Києва, на бульварі Вацлава Гавела 5 липня загорівся Комбінат "Прогрес".

Як повідомляв портал " Знай.Іа", в Києві на проспекті Бандери в бік метро " Почайна" згоріла машина Chevrolet Aveo.