Стало відомо про те, що в Запоріжжі придбали сучасний транспорт з Європи. Його вже вивели на лінію.

Таким чином, повідомляється, що в Запоріжжі придбали ще два двосекційний тролейбуси Van Hool. Відповідна інформація з'явилася на сайті Запорізької міської ради.

Раніше тролейбуси були на експлуатації в Німеччині, а Країна-виробник - Бельгія. І ось, не так давно транспорт був доставлений в місто Запоріжжя.

у Запоріжжі завезли новий транспорт з Європи, фото: сайт Запорізької міськради

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

На лінію транспорт випустили в суботу, 1-жовтня. Курсуватимуть вони за маршрутом під номером 14 - Сімферопольське шосе-Набережна.

у Запоріжжі завезли новий транспорт з Європи, фото: сайт Запорізької міськради

У тролейбусах 45 посадочних місць, також вони мають три пасажирські двері, кондиціонери, сучасну систему опалення, можливість автономного ходу, пандуси, GPS-систему для для відстеження тролейбусів по місту в програмі "Дозор" і валідатори для безконтактної оплати проїзду.

Раніше портал Знай.ІА писав про те, що у Києві водій трамвая накинувся з палицею на маршрутника - "майбутнє транспорту бореться з минулим"

Також портал Знай.ІА писав, що Тернопільський маршрутник забув про правила- " Попер у тунель проти шерсті"

Також портал Знай.ІА писав, що закарпатських медиків пересадять на нові машини з мигалками: "з миру по нитці..."