Лікар Ольга Голубувата висловилася стосовно тих, хто не вірить в коронавірусну інфекцію. "Вам добре живеться" - пише вона.

Таким чином, повідомляється, що вони просто не бачать всієї ситуації, яка відбувається з пацієнтами, які шукають собі ліжко з киснем. Вони не бачать, як працюють реаніматологи, яким доводиться тягати балони з киснем. Важкі пацієнти знаходяться в кроці від загибелі.

Всем ковидоскептикам, которых, правда, несколько поменшало в ленте, хочу сказать следующее - вам хорошо живётся. Вы не...

Geplaatst door Olga Golubovskaya op Maandag 12 oktober 2020

Молоді люди знімають з себе маску, щоб померти і не мучитися більше.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Яка різниця для нас усіх, що більшість хворіє легко? Невже не ясно, що в такій глобальній проблемі достатньо 20% і менш важких хворих, щоб ми всі були в колапсі? А разом з нами ви і Ваші близькі теж в будь - який момент там опинитеся» - говорить вона.

Справа кожного вірити в усе це, або ж ні. Але, дотримуйтесь хоча б правила безпеки, щоб мінімалізувати ризик заразитися для інших. Дотримуйтесь дистанцію, надягайте маски, обробляйте руки.

Такими нескладними діями вдасться полегшити роботу вже виділеної системі охорони здоров'я.

Пам'ятайте, що тяжкість захворювання дозозалежна. Не контактуйте з людьми, які мають респіраторні симптоми. Уникайте масових заходів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, як зареєструвати новонароджених під час пандемії без довідок: пояснення Мінцифрі

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Кабмін скоротив субсидування громадян майже на 40%: в уряді пообіцяли прискіпливу перевірку

Також " Знай.ІА " писав, що в Україні заговорили про повернення жорсткого карантину: "припинити будь-які контакти між людьми"