Стало відомо про гуртожиток у центрі Запоріжжя, який практично розвалюється. Люди не живуть, а виживають.

Таким чином, повідомляється, що знаходиться воно в самому центрі міста, на бульварі Центральному.

На перший погляд здається, що це просто звичайна будівля. Однак, варто зайти всередину і всі ілюзії розсіюються. Жителі показують з обуренням те, що відбувається там всередині. Капітальний ремонт у гуртожитку не проводився, і, мабуть влада не поспішає це робити.

Тому, коли користуються водою в душовій кімнаті поверхом вище, вона затікає під підлогу і тече вниз. Днем, коли водою майже ніхто не користується, зі стелі просто капає. А ввечері і вранці-ллється, кажуть власники кімнат на третьому поверсі.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

При цьому, ціни божевільні, а умови жахливі.

За одну прописану людину потрібно платити 150 гривень, а займається всім цим керуюча компанія «Наше місто», але жителі все роблять своїми силами, навіть лампочки замінюють за свої гроші.

У зимовий період за одну кімнату доводиться віддавати близько чотирьох тисяч гривень. До керуючих зверталися, але, як виявилося, це абсолютно безглуздо.

Раніше портал Знай.ІА писав Андрій Пальчевський: необхідно стежити, щоб бюджет розподілявся для людей правильно.

Також портал Знай.ІА писав, що Кличко змусить киян тулитися в хрущовках ще 40 років.

Також портал Знай.ІА писав, що у Кличка взялися за міст Патона, Шулявка перед очима: "може впасти"