Минулого тижня в Запоріжжі відкрили сквер Піонерів після довгої реконструкції. На перетворення зони відпочинку з бюджету виділили 17 мільйонів гривень.

"Фішкою" оновленого скверу мало стати масштабне озеленення, а також археологічна знахідка - Сходи до лавок нижнього Гостинного ряду торгових рядів, пише "Перший Запорізький".

Після церемонії відкриття думки городян розділилися: одні в цілому задоволені реконструкцією, інші засумнівалися, що це може коштувати 17 мільйонів.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Перше, що розлютило людей – скульптура з піонерами. "Копія", зроблена за 3D-технологією, не має з оригіналом нічого спільного.

На фото бачимо, що обіцяне озеленення (анонсували півтори тисячі штук зелених насаджень 25 видів) теж залишилося за кадром. Більшу частину території займає плитка, але ніяк не зелень.

У багатьох місцях квіти висаджені занадто рідко, а подекуди рослини вже навіть встигли засохнути. Викликає і питання кількість лавок. Їх встановили настільки густо, що мимоволі згадується зал очікування вокзалу.

Нагадаємо, що львівські молодята вразили українців цинічною фотосесією, мережі киплять.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові вандали "осквернили" урни.

Також, "Знай.uа" писав, що у центрі Києва відрізали голову відомому італійцеві.