Стало відомо про те, що в Одеській області повісився чотирнадцятирічний хлопець. Велика трагедія для сім'ї.

Таким чином, повідомляється, що сталася дана трагедія в Білгород-Дністровському. Хлопець чотирнадцяти років звів рахунки з життям. Тіло було виявлено молодшим братом.

14-річний хлопчик повісився на Одещині.

14-річний хлопчик повісився на Одещині. #Свідок #НТН #новини

Geplaatst door Свідок op Dinsdag 13 oktober 2020

Сталося це, за словами прес-служби поліції Одеської області, в понеділок, 12 жовтня.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Попередньо було встановлено, що сім'я підлітка була благополучною, батьки працювали в школі вчителями.

Родичі також зазначили, що намірів покінчити життя самогубством раніше у хлопця не було. Що саме стало причиною такого вчинку-належить ще з'ясувати. Однак, викладачі, друзі і просто знайомі говорять про те, що не розуміють чому він так вчинив. Він завжди був у позитивному настрої.

Брат знайшов його на дверній арці у дворі будинку. Сім'я не так давно сюди переїхала, і до цього жили в квартирі.

На даний момент на місці події працюють співробітники правоохоронних органів. Вирішується також питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України з позначкою "самогубство".

Нагадавши, Знай писав, що у Хмельницькому вже 5 років судді не можуть оголосити вироку парочці сатаністів, яка стала відомою на всю країну ще у 2015. Вбивцею виявився коханець загиблої, а його спільницею нова коханка. 5 років суд не може винести вирок, а обвинувачені відмовляються від своїх свідчень.

Також Знай повідомляв, що у столичній лікарні за дві доби двоє людей покінчили життя самогубством. Відомо, що пацієнти вистрибнули з одного і того ж вікна другого поверху.

Нещодавно Знай передавав, що у Львівській лікарні помер другий безхатько, покалічений двома підлітками.