Стало відомо про те, що в центрі Запоріжжя грабіжник на зупинках виривав у людей з рук їхні Смартфони.

Таким чином, повідомляється, що інцидентна аварія сталася вдень вівторка, 13 жовтня. На вулиці Перемоги, а також на вулиці Михайла Гончаренка у Вознесенівському районі міста. В обох випадках жертвами грабіжника ставали жінки, які просто чекали на зупиночних комплексах, поки підійде їх транспорт.

у Запорізькій області грабіжник вкрав два смартфони за день, фото: Патрульна поліція

Про це розповіли в прес-службі обласної Національної поліції.

Першою в поліцію звернулася 48-річна жінка. Вона розповіла, що просто стояла на зупинці громадського транспорту, і чекала свою маршрутку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раптом, до неї підбіг невідомий зловмисник, і силою вихопив телефон з рук.

Наздогнати його на жаль не вдалося.

Поки проводилося опитування свідків, до співробітників правоохоронних органів звернулася ще одна дівчина. Вона на вулиці Михайла Гончаренка також позбулася свого смартфона.

Вона навіть не встигла помітити, як чоловік вихопив силою телефон. Цього разу втекти йому не вжалося, і його затримали небайдужі свідки.

У поліції повідомляють, що до двох випадків крадіжки телефонів був причетний 35-річний раніше судимий Запорожець. Опис першої постраждалої збіглися із зовнішнім виглядом підозрюваного. При ньому і знайшли викрадені гаджети. Відкрили кримінальне провадження за грабіж.

Нагадавши, Знай писав, що в Запорізькій області масово крадуть номери з машин. Грабіжники знімають з автомобілів номери, і залишають просто на лобовому склі під двірниками записку з номером телефону.

Також Знай повідомляв, що поліція в Лудзькому воєводстві Польщі затримала чоловіка, який напав, пограбував і образив громадянина України.

Нещодавно Знай передавав, що в Змельницькій області невідомі пограбували церкву.