Неймовірно захоплюючу подорож по широких водах, по руслу головної річки України, серед скелястих островів влаштував для себе житель Мелітополя. Він вже відомий в мережі своїми екстремальними вилазками в дикі, але дуже мальовничі місця.

Українець веде свій YouTube-блог під назвою "Сам собі турист", в якому кожне відео - це окрема розповідь про унікальні подорожі по непопулярних маршрутах. Чоловік подорожує поодинці по території України та Росії.

Канал впевнено набирає популярність, оскільки автор не тільки показує місця, де йому вдалося побувати, а й ділиться практичними порадами, які можуть стати в нагоді будь-кому. На цей раз мандрівник озброївся байдаркою і відправився досліджувати русло Дніпра по околицях Запоріжжя. Що йому вдалося побачити під незвичайним ракурсом, в цьому відео:

Міка Махконджіс джі Фрейтас - бразилець, який гостює у Хмельницькому. Він гуляє вулицями міста, куштує місцеву каву, випробовує велодоріжки та знайомиться з хмельницькими пам’ятками. Іноземця гостинно прийняла до свого дому пара велотуристів з Хмельницького Сергій та Юлія. Вони знайомлять бразильця із містом і українською культурою.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що подружжя-ведучі відшукали несамовите озеро, диво інженерії та будиночки для хоббітів у Карпатах.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Карпатах підписали гори заради туристів - "Святі люди!"

Також портал Знай.uа писав, що українці спіймали шахрая, який торгував липовими квитками в "Межигір'ї" - "При Януковичі такого не було!"