Стало відомо про те, що школярів міста Запоріжжя відправлять на канікули тривалістю два тижні. У соціальних мережах батьки почали обурюватися.

Таким чином, повідомляється , що вже з понеділка, 19 жовтня школярі підуть на канікули, і повернуться в школу тільки 30 жовтня.

Далі все буде залежати від епідеміологічної ситуації в країні. При цьому, дитячі зали працюють у звичайному режимі.

З понеділка, як і було заплановано, учні всіх навчальних закладів Запоріжжя йдуть на канікули до 30 жовтня. Далі все...

Geplaatst door Владимир Буряк. Официальная страница городского головы Запорожья op Donderdag 15 oktober 2020

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Про це повідомив на своїй публічній сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» міський голова Володимир Буряк.

У коментарях під цим повідомленням - хвиля обурення. Батьки здивовані, чому міська влада не хоче "помічати" переповнених маршруток, в яких всі їздять без масок, роботи розважальних закладів, нагадують про фестиваль, на якому десятки тисяч людей були без масок. Але карантинні обмеження у вигляді тривалих канікул вирішили посилити тільки для шкіл, в яких і так невисока захворюваність.

У різних регіонах України місцева влада поки, в основному, не поспішає відправляти школярів на канікули з середи. Так, у Чернівцях школи продовжать роботу цього тижня, у Києві канікули розпочнуться 21 жовтня. В Одесі збираються почати канікули 26 жовтня, але до цього перевести школи на один тиждень на дистанційне навчання. У Львові канікули мають розпочати з 19 жовтня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Шмигаль розповів, де вчаться його дочки і сам згадав, яким був школярем.

Як повідомляв Знай.иа, польський президент Дуда примчав у гості до Зеленського: він збирається запалити.

Знай.иа писав, харків'яни самі зможуть вибирати зону карантину-Шмигаль дав добро.