Стало відомо про те, що в Запоріжжі загорілася багатоповерхівка. З масштабною пожежею боролося відразу кілька бригад рятувальників.

Таким чином, повідомляється, що сталося все це в четвер, 15 жовтня близько 19:00. В одній з квартир багатоповерхівки на вулиці Героїв 93 бригади почалася сильна пожежа. Про це повідомили в прес-службі ДСНС Запорізької області.

Друзья, пострадала наша знакомая от пожара! Сгорела вся квартира! Слава Господу, что все живи 🙏 Карта Наташи...

Geplaatst door Анастасия Харлан op Donderdag 15 oktober 2020

Коли перші пожежники прибули на місце, то вогонь вже встиг поширитися по балконах.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Частина рятувальників почала займатися евакуацією людей і з палаючої будівлі. На свіже повітря вивели близько 18 осіб. Ще троє були врятовані з самого "епіцентру" загоряння.

Гасили пожежу відразу і в всередині і зовні будинку.

Ще через години півтори пожежу було ліквідовано. Його наслідки вкрай плачевні.

Відомо про жінку, яка залишилася після даної пожежі без квартири. У неї двоє дітей, і у них немає ні одягу, і грошей, абсолютно нічого.
Волонтери почали збирати їм гроші, щоб ті могли вижити перший час, і намагалися відновити квартиру.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, ікона пролежала "чортову дюжину" років і виринула на парковці: такому диву не повірив ніхто

Як повідомляв портал " Знай.ІА", у Китаї знайшли дивний 1400-річний склеп із загадковими символами: крилаті коні і синій монстр

Також Знай.ІА " писав, Комаровський пояснив, в якому віці можна визначити ліворукість у дитини - "Ворожіння на кавовій гущі"