Стало відомо про те, що в Запорізькій області співробітники правоохоронних органів знайшли чоловіка, який вкрав урну для бюлетенів.

Таким чином, повідомляється, що зробив він це для того, щоб почати розводити равликів.

Сталося це в неділю 18 жовтня, в місцеве відділення поліції надійшла заява від голови виборчої комісії. Він сказав, що невідомий вкрав урну для голосування.

#Запоріжжя На Запоріжжі співробітники поліції протягом доби встановили громадянина, який викрав з виборчої дільниці...

Geplaatst door Поліція Запорізької області op Maandag 19 oktober 2020

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

На місце прибула слідчо-оперативна група. Вкрали одну урну з п'яти.

Після низки проведених заходів, було з'ясовано, що зловмисником виявився 17-річний хлопець. Як тільки поліція зайшла до нього у двір, той відразу ж зізнався у скоєному.

Підліток пояснив співробітникам правоохоронних органів, що збирався використовувати урну як інкубатор, щоб розводити равликів. Однак, такі дії з боку хлопця мають ознаки кримінального правопорушення.

За даним фактом було відкрито справу за ч.3 ст. 185. Тривають слідчі дії.

Раніше портал Знай.ІА писав про те, що у Запоріжжі аферистки у формі комунальників вкрали у пенсіонерки "гробові" гроші: "Покажи лічильники"

Також портал Знай.ІА писав, що на Буковині поліція розшукала зниклу дівчинку-гуляла з подругою, поки батьки божеволіли

Також портал Знай.ІА писав, що під Харковом чоловік викрав авто друга і потрапив у ДТП-з'їздив за цигарками