У Запоріжжі скоро почнуть будівництво нового спортивного льодового комплексу. Детальніше про це розповів міський голова Володимир Буряк у Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що з листопада у Вознесенівському районі Запоріжжя інвестори почнуть будівництво нового спортивного льодового комплексу, який замінить зруйнований стадіон "Будівельник".

Перша черга буде включати в себе льодову арену, розмір якої буде відповідати канадським стандартам – 58х28 метрів. Також будуть зведені трибуни, розраховані на 298 осіб, приміщення для преси та суддів, прокат інвентарю, фуд-корти.

Новий спортивний льодовий комплекс у Запоріжжі

Вже з листопада інвестор почне зводити на місці зруйнованого стадіону «Будівельник» новий спортивний льодовий комплекс. Перша черга включатиме в себе будівництво льодової арени з трибуною для глядачів, адже хокейної інфраструктури в місті недостатньо, хоча бажаючих займатися цим спортом вдосталь. У подальшому це буде сучасний шестиповерховий спортивний комплекс із залами для тренувань, спортивно-оздоровчим центром, хостелом для спортсменів, футбольним полем тощо. Як він виглядатиме, дивіться на відео.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще
Geplaatst door Владимир Буряк. Официальная страница городского головы Запорожья op Woensdag 21 oktober 2020

Друга черга буде включати в себе будівництво 2-4 поверхів з кабінетами для лікарів, хореографічним класом, залами акробатичної та силової підготовки.

Третя черга будівництва - шестиповерхова будівля з фуд-кортом, спортхостелом і спортивними залами. У майбутньому також планується створення футбольного поля з трибунами, розрахованими на 1500 уболівальників.

Черги будівництва:

  1. Старт 2020 рік-кінець 4 кварталу 2021 року;
  2. Старт 2023 рік-кінець 2024 року;
  3. Старт-2025 рік.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Запоріжжі відкрили сквер піонерів після довгої реконструкції.

Як повідомляв портал Знай.иа, співробітникам Нацгвардії Запорізької області виділили квартири.

Також Знай.иа писав, що українець показав красу Дніпра з незвичайного ракурсу, мало хто бачив.