У Бердянську автомобіль "Нива" впав з обриву, водієві дивом вдалося вціліти. Про подробиці події розповідає телеканал "НТН".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в Бердянську, Запорізькій області, в районі пляжу. 47-річний водій "Ниви" з невідомих причин не впорався з керуванням, злетів з дороги і покотився вниз по обриву. Автомобіль кілька разів перекинувся і впав на дах тільки на пляжі.

Очевидці події допомогли водієві вибратися з пошкодженого автомобіля і передали медикам швидкої допомоги. На щастя, чоловік не отримав серйозних ушкоджень і наступного дня вже був виписаний з лікарні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Запоріжжі перекинулася маршрутка, яка була наповнена пасажирами. 60-річний водій легкового автомобіля "Skoda" виїжджав на вулицю Уральську, і не пропустив вперед громадський транспорт в пасажирами.

В результаті, два транспортні засоби зіткнулося, і від сильного удару мікроавтобус перекинувся. Постраждав лише водій маршрутки, і ще двоє пасажирів.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Запоріжжі відкрили вогонь по машині депутата міської ради. Повідомляється, що стався даний інцидент в четвер 15 жовтня, приблизно о шостій годині вечора.

Також Знай.иа писав, що у Запоріжжі перехожий потрапив під маршрутку. Зараз він перебуває у важкому стані.