Стало відомо про те, що в Запорізькій області на автовокзалі дворова кішка напала на домашнього пса породи хаскі.

Таким чином, повідомляється, що інцидент був відображений на автовокзалі міста Мелітополя в неділю, 25 жовтня. На камеру відеореєстратора було знято, як кішка напала на домашнього хаскі.

Вусата кішка так старалася, що пес благав допомоги у своєї господині, і йому довелося навіть сховатися за її спину.

Очевидці говорять про те, що у кішки просто є маленькі кошенята, і побачивши величезну собаку вона відчула небезпеку, і кинулася захищати своїх діточок.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

В результаті такого зіткнення, господиня собаки вдарила кішку ногою, але на щастя, вусата не постраждала. А дама з собачкою пішла з місця події.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині стався інцидент, в якому постраждала дитина. Два ротвейлера покусали неповнолітнього хлопчика в Чорткові. Собаки напали на дитину 11 вересня. Як з'ясувалося, дитина йшла по вулиці, коли на нього напали дві собаки.

Нагадавши, Знай передавав, що радницю глави офісу Президента Андрія Єрмака, Вікторію Страхову, нещодавно покусали бездомні собаки. Це сталося на Трухановому острові. Тепер комунальники будуть відловлювати пухнастих бездомних, стерилізувати їх і відправляти в притулки.

Також Знай повідомляв, що 22 вересня, в Макарові (селище в Київській області) біля міні-маркету "Фора" зграя бездомних собак накинулася на дитину. Мама хлопчика розповіла, що собаки покусали праву ногу, живого місця немає від коліна до ступні. Першу медичну допомогу дитині надали в музичній школі, куди він йшов.