Стало відомо про те, що жителів Запоріжжя закликали приєднатися до «написання» історії української кухні.

Таким чином, повідомляється, що в Україні запустили новий Історично-культурний проект. Цього року почали працювати над створенням енциклопедії про українську кухню. Приєднатися може кожен.

Борщ, фото з вільних джерел
Борщ, фото з вільних джерел

Ініціював створення видання Український центр культурних досліджень. Вони запрошують кожного до створення даної енциклопедії. Якщо ж у вас є інформація про традиції та гостинність, в різні часи на території нашої країни.

Інформацію приймають тільки на пошту uccseducate@gmail.com до 31 грудня поточного року.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Twitter-акаунті Russia, пов'язаному з Міністерством закордонних справ Російської Федерації, ще рік тому з'явилося повідомлення про борщ, як про "одну з улюблених і відомих страв російської кухні". Це викликало неймовірний шквал критики з боку України і зарубіжних країн, так як навіть британське видання BBC назвало пропагандою воєнного часу безглузді потуги Кремля. Про це повідомляти ТСН.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кернес роздав мажорні стипендії і без того казково багатим Добкіну і Фельдману.

Як повідомляв " Знай.ІА", хто має право отримувати пенсію за родичів: перелік осіб, яким держава перерахує гроші.

Знай.ІА писав, підлога Києва тремтить під холодними батареями, а підлога ходить вдома голяка - у Кличка все пояснили.