Стало відомо про те, що в Запорізькій області господар мопеда не помітив того, що у нього пропав транспорт.

Таким чином, повідомляється, що в місті Бердянськ, жінка повідомила про те, що досить підозріла особа почала розбирати мопед, посеред вулиці.

Вона була впевнена, що транспорт не належить цій людині. Так і виявилося.

Співробітники правоохоронних органів, які відразу ж прибули на місце, з'ясували, що цей «механік» вкрав мопед. Раніше він вже був судимий.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Після цього, почали шукати власника мопеда. Той, як виявилося, навіть не був в курсі, що у нього вкрали транспорт. Він ще не встиг цього помітити.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що під Києвом молодий хлопець викрав лімузин, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння.

Повідомляється, що інцидент стався в селищі Рокитне, що на Київщині. Власник лімузина "Lincoln Town Car" залишив ключі від замка запалювання в салоні автомобіля, а двері забув закрити. Такою необережністю і скористався молодий чоловік у стані алкогольного сп'яніння.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Києвом, в Борисполі, патрульним поліцейським попався водій мопеда, рівень алкоголю в крові якого був практично смертельним.

Як повідомляв портал Знай.иа, під Києвом парашутист розбився за загадкових обставин.

Також Знай.иа писав, що у Києві обмежать рух для пішоходів і транспорту на деяких вулицях, а поліція перевірятиме у громадян документи, які засвідчують особу.