Стало відомо про те, що в Мелітополі жителі багатоповерхової будівлі «взяли в заручники» газівників, які відключили їм газ.

Таким чином, повідомляється, що в Мелітополі триває конфліктна ситуація між жителями багатоповерхівок, а також підприємством Мелітопольгаз.

Все почалося 19 жовтня, коли частина будинку була позбавлена газопостачання під приводом необхідності заміни вентилів. За цю послугу вони зажадали близько 26 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У будинку в основному живуть пенсіонери, і сума в 3400 гривень для багатьох квартир може бути непідйомною. До цих пір вони без гама.

Цього блага позбувся ще один під'їзд будинку.

Почалося все з того, що у дворі помітили чоловіка, який підійшов до газової труби, і почав перекривати труби. Місцеві почали піднімати крик, і знімали все, що відбувається на телефон.

Ніякого акту про відключення газівники не надали мешканцям і старшу по будинку не попередили, кажуть люди.

Газівники почали говорити про витік газу, але, ця інформація виявилася неправдивою.

Раніше портал Знай.ІА писав про те, що у Запоріжжі аферистки у формі комунальників вкрали у пенсіонерки "гробові" гроші:"Покажи лічильники".

Також портал Знай.ІА писав, що на Буковині поліція розшукала зниклу дівчинку-гуляла з подругою, поки батьки божеволіли.

Також портал Знай.ІА писав, що під Харковом чоловік викрав авто друга і потрапив у ДТП - з'їздив за цигарками.