Стало відомо про те, що якою буде погода в Запоріжжі в кінці тижня. Чого очікувати.

Таким чином, повідомляється, що вночі і вранці в п'ятницю, 30 жовтня, в Запоріжжі і на території області очікується туман при видимості близько 100-500 метрів. Це перший рівень небезпеки, жовтий.

Погода, фото: youtube
Погода, фото: youtube

Про це передавати в обласному Гідрометцентрі.

Буде мінлива хмарність, без істотних опадів. Вночі і вранці буде видно туман. Вітер західний, приблизно 5-10 метрів в секунду. Вночі буде прохолодно, приблизно 6-11 градусів тепла. Вдень трохи тепліше - 13-18 градусів тепла.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Рекордна спека в Україні закінчується. Синоптики попереджають про те, що найближчим часом у ряді регіонів нашої країни сильно похолодає. Про це розповіла відомий метеоролог Наталка Діденко. За словами синоптика, найближчим часом в Україні відбудеться серйозне похолодання, в деяких регіонах нашої країни варто очікувати сніг.

Особливо, на заході України очікується найхолодніша температура, тут температура прогріється до 9-13 градусів вище нуля. Найтепліше, на південному сході-до +18 градусів. У центрі, на півночі і північному сході нашої країни очікується температура +11...+15 градусів.

Нагадаємо, раніше Погода в Україні на 29 жовтня: останній теплий день

Як повідомляє портал «Знай.иа» Аномальна зима: синоптик озвучила прогноз, якого раніше в Україні ніколи не було

Також «Знай.иа " писав, що Синоптик Діденко поділилася прогнозом погоди на найближчі дні: коли варто бути обережними